Me & Martina Kuutamo sormus

65,00 

Lisää mahdollinen kaiverrus ostoskorissa.
Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksissa ja myymälänoudoissa, sekä maksuton 14 pv vaihto- ja palautusoikeus

Kuvaus

Me & Martina Kuutamo sormus

Kuutamo Sarja on saanut inspiraationsa Suomen vankoista kallioista ja ylväänä loistavasta kuusta. Jokainen koru on käsintaottu.

Me & Martina korut on suunniteltu sopimaan jokaiseen tilaisuuteen, niin arkeen kuin juhlaankin ja ne muistuttavat sinua siitä, kuinka upea olet. Jokainen koru on valmistettu käsityönä Suomessa omalla verstaallamme. Sormus on säädettävä, joten voit huoletta antaa sen myös lahjaksi! Valmistettu Suomessa.

Leveys 7mm, kiven halkaisija 6mm.

Materiaali: 925 Hopea, Zirkonia kivi

H145

Oikean sormuskoon valinta: 

Suurin osa Me & Martina sormuksista on säädettäviä, joten esimerkiksi sormien turpoamisesta tai sormuksen lahjaksi antamisesta ei tarvitse huolehtia, kunhan käyttäjän koko osuu valitsemaanne kokoväliin. Alla olevasta taulukosta voit tarkistaa sormuskokosi. Suosittelemme mittaamiseen ompelumittaa, joka kiertyy helposti sormen ympäri. Voit myös kietoa langan löyhästi sormesi ympärille ja mitata langan pituuden. Langan tai mitan avulla saat laskettua sormesi ympärysmitan, jonka avulla löydät taulukosta omaa kokoasi parhaiten vastaavan sormuskoon. Kultasepänliikkeissä on myös sormusmittarenkaat joiden avulla saat kokeilla, miltä tietyn kokoinen sormus tuntuu sormessa.

Lisätiedot

Koko

16-18mm, 18.5-20.5mm, 21-23mm

Väri

kirkas, tumma punainen, tumma sininen, vaalea sininen, vaaleanpunainen, vihreä, violetti