ALE -20%

Lumoava Revontuli joulukoriste

Koristeet on saatavilla kätevässä 3 koristeen pakkauksessa.

Varasto loppu

39,00  31,20 

Lisää mahdollinen kaiverrus ostoskorissa.
Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksissa ja myymälänoudoissa, sekä maksuton 14 pv vaihto- ja palautusoikeus

Kuvaus

Lumoava Revontuli joulukoriste

Revontuli-joulukoristeet ovat muotoilijamme Alexa Gettingin suunnittelemat ja ensimmäiset puiset joulukoristeemme. Revontuli-joulukoristeet on tehty sertifioidusta suomalaisesta koivuvanerista ja niiden pinta on kauniisti printattu ja lakattu. Yhden koristeen halkaisija on 60 mm.

  • Muotoilija: Alexa Getting
  • Tuotetunnus: 399900000
  • Materiaali: Koivuvaneri, silkkinen ripustusnauha

 

Revontuli-joulukoristeet ovat muotoilijamme Alexa Gettingin suunnittelemat ja ensimmäiset puiset joulukoristeemme. Koristeet on valmistettu ja suunniteltu Suomessa ja niillä on Design from Finland -merkki. Revontuli-joulukoristeet on tehty sertifioidusta suomalaisesta koivuvanerista ja niiden pinta on kauniisti printattu ja lakattu. Koristeet on saatavilla kätevässä 3 koristeen pakkauksessa ja yhden koristeen halkaisija on 60 mm.

Koristeet on saatavilla kätevässä Posti Pikkupaketin kokoisessa kolmen koristeen pakkauksessa, jossa jokaiselle koristeelle on omat silkkiset ripustusnauhat.

Muotoilijamme Alexa Getting sai inspiraation koristeisiin muistosta, kun hän ensimmäistä kertaa elämässään kohtasi ketun. Alun perin amerikkalaisesta suurkaupungista kotoisin oleva Alexa muutti Suomeen pieneen kesämökkiin keskellä metsää sydäntalvella. Aikansa asuttuaan ja ketunjälkiä tarkasteltuaan hän viimein kohtasi mökin ympärille tassunjälkiä jättäneen ketun. Kohtaaminen oli Alexalle ikimuistoinen, sillä se merkitsi hänelle yhteyttä luonnon kanssa, mitä hän ei ollut kokenut kaupungissa asuessaan. Kohtaamisen jälkeen ketut ovat muistuttaneet häntä Suomesta ja ainutlaatuisesta luonnostamme ja siksipä ne löysivät tiensä joulukoristeisiimme.

Revontuli-koristeemme ovat saaneet nimensä pohjoisen kansanperinteen tuliketusta, joka hännällään huiski kipinöitä taivaalle juostessaan talviyön hangilla. Joulukoristeet ilahduttavat kätevässä kolmen koristeen pakkauksessa, josta löydät koristeet kolmessa värissä: vaaleanvihreä Nietos, punainen Kipinä ja vaaleanpunainen Pilke.