Aarni Kaivari Limited Edition 42 mm

Varasto loppu

489,90 

Lisää mahdollinen kaiverrus ostoskorissa.
Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksissa ja myymälänoudoissa, sekä maksuton 14 pv vaihto- ja palautusoikeus

Kuvaus

Aarni Kaivari Limited Edition 42 mm

Hurraa Helsinki! Kaivari Limited Edition -kello on valmistettu kaupungin kauneimmalla paikalla, keskellä Kaivopuistoa kasvaneesta lehmuksesta. Pelastimme parhaat pöllit ja valmistimme niistä numeroidun 1000 kappaleen erikoiserän Aarni-rannekelloja.

Kellon sydämenä sykkii arvostettu Miyota 9015-automaattikoneisto. Kellon rungon kultainen rakenne ja aaltoileva muoto vangitsevat katseen. Vaalea lehmus yhdessä vivahteikkaan ruskean kellotaulun kanssa luovat upean kokonaisuuden. Kiehtovana yksityiskohtana kellonuppiin on tuotu Kaivarin ikoninen kompassi. Kellosta on saatavilla 2 kokoa: 42mm rungolla ja 38mm rungolla.

Ominaisuudet:

 • Rungon halkaisija: 42mm
 • Rungon paksuus: 10,5mm
 • Rannekkeen leveys: 20mm
 • Rannekkeen pituus: Säädettävissä sopivaksi 14-23cm ranteeseen mukana tulevilla työkaluilla
 • Koneisto: Miyota 9015 automaattikoneisto, 24 jalokiveä, 42 tunnin käyntivara
 • Puumateriaali: Helsingin Kaivopuiston lehmus
 • Metalliosat ja runko: 316L Ruostumaton teräs, väri kulta
 • Kellotaulun väri: Vivahteikkaan ruskea
 • Lasi: Safiirilasi
 • Vesitiiviys: 5 ATM (sateenkestävä)
 • Aarni kelloille myönnetään 3 vuoden takuu.

 

1000 kpl erikoiserä kelloja upeasta Kaivarin lehmuksesta.
Kaivarin historiallisia puistopuita on aina vaalittu viimeiseen asti. Kun luonnonvoimat puuttuivat peliin ja Aila-myrsky kaatoi yllättäen lähes 150 vuotiaan lehmuksen, ainutlaatuinen tilaisuus oli käsillä. Riensimme salamana paikalle pelastamaan tämän merkittävän puuvanhuksen parhaat palat.

Kellon ulkomuoto on kenties Aarnin suunnitteluhistorian upein luomus (vaikka itse sanommekin). Kellon rungon kultainen rakenne ja aaltoileva muoto vangitsevat katseen. Vaalea lehmus yhdessä vivahteikkaan ruskean kellotaulun kanssa luovat upean kokonaisuuden. Kiehtovana yksityiskohtana kellonuppiin on tuotu Kaivarin ikoninen kompassi.

 

Suomen suosituin puisto.
Kaivari. Helsingin ja kenties koko maan tunnetuin puisto sekä kokoontumispaikka. Vappupiknik ja kesäkonsertit Kaivopuistossa ovat koonneet ihmiset yhteen jo vuosikymmenien ajan.

Kaivarissa on kiistatta virrannut enemmän kuohuvaa vuosien saatossa kuin Itsenäisyyspäivän juhlien vastaanotoilla yhteensä. Taskulämpimän kuohuviinin voimaa galsassa kevätsäässä kun ei suinkaan sovi väheksyä. Räntäsade ja piknikkauden avaus kun sattuvat toukokuun ensimmäiseen päivään –  joka ikinen vuosi.

Eikä puisto olisi mitään ilman puita. Kaivarin puistopuut ovat katselleet näköalapaikalla kaupungin vilinää jo 1800-luvulta asti. Ne ovat nähneet Kaivarin kylpylän huippuvuodet, vapun villit juhlinnat, talviset pulkkamäet ja tietenkin Neumannin pystytukan kesäkonsertissa kultaisella 80-luvulla.