Toimitustavat ja -aika

Toimitusaika

Kaikki varastossa olevat tuotteet postitetaan 1–7 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Kaikki verkkokaupan tuotteet eivät ole varastotuotteita. Tällöin toimitusaika saattaa olla pidempi, mikäli tuote tilataan valmistajalta. Pyrimme kuitenkin aina toimittamaan lähetykset mahdollisimman pian.

Poikkeukselliset toimitusajat

Jotkut tuotteet valmistetaan tilaustyönä. Tällöin tulee varautua pidempään toimitusaikaan. Pidemmän toimitusajan tuotteissa on toimitusaika mainittu erikseen. Kun tilaat tuotteen, kerromme tarkemman toimitusajan. Jos toimitusaika on normaalia pidempi, niin olemme yhteydessä asiakkaaseen sähköpostitse. Varaudu kuitenkin seuraaviin toimitusaikoihin:

• Osa tuotteista valmistetaan tilaustyönä. Toimitusaika n. 2–4 viikkoa. 

• Kaiverrukset tehdään käsityönä, jonka vuoksi toimitusaika 1–2 arkipäivää lisää. 

Toimitustavat

Nouto myymälästä: 0 €
Nouda tilaus myymästämme aukiolojen puitteissa. Myymälänouto on maksuton. Kun tilaus on noudettavissa, siitä tulee ilmoitus tekstiviestinä/sähköpostina. 

Matkahuolto – Nouto Matkahuollon palvelupisteestä: 5,90 € / 0 €
Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa. Yli 75 € tilauksissa kuljetus on ilmainen.

Matkahuolto – Nouto Matkahuollon pakettiautomaatista: 5,90 € / 0 €
Toimitus valitsemaasi Matkahuollon pakettiautomaattiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa. Yli 75 € tilauksissa kuljetus on ilmainen.

Posti – Nouto valitsemastasi Postista: 4,90 € / 0 €
Toimitetaan valitsemaanne Postin toimipisteeseen. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta. 75 € tilauksissa kuljetus on ilmainen. 

Posti – Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista: 4,90 € / 0 €
Pakettiautomaattilähetykset toimitetaan valitsemaanne pakettiautomaattiin. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja noutokoodi. Yli 75 € tilauksissa kuljetus on ilmainen.

Posti – Kotipaketti: 11,90 €
Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Paketin toimitusta ennen Posti kysyy sopivan toimitusajan lähetykselle.  


Voit seurata lähetyksen matkaa lähetystunnuksen avulla www.posti.fi/lahetystenseuranta tai OmaPosti-sovelluksella.

Ota käyttöön Postin OmaPosti-mobiilisovellus. Sovelluksessa voit seurata lähetystäsi. Lataa OmaPosti-sovellus älypuhelimeesi puhelimesi sovelluskaupasta. 

 
Vuonna 1981 perustettu yrityksemme Sutelan Kello ja Kulta Ky on sijainnut aina samassa osoitteessa Kotkassa, Prisman yhteydessä.

© Sutelan Kello ja Kulta Ky