Takuu

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Rannekelloissa takuu käsittää vain kellon koneiston ja mahdolliset valmistusviat. Takuu ei korvaa rannekellon rungon, lasin ja rannekkeen normaalia kulumista käytössä. Rannekellojen takuuaika vaihtelee merkeittäin, mutta yleisin takuuaika on kaksi vuotta. Kaikki rannekellot huolletaan aina maahantuojan virallisessa takuuhuollossa. Mutta voimme tarvittaessa huoltaa myös itse.

Aiheettoman huoltokäynnin kustannukset peritään kokonaisuudessaan ostajalta, jos tuote on toimitettu selvästi aiheetta takuuhuoltoon. Emme ole vastuussa ostajan toimista aiheutuneista vahingoista. Aiheettoman huollon kuluina peritään mahdolliset huoltoyhtiön kulut ja postittamisesta aiheutuneet logistiset kustannukset. Rannekellon fyysinen avaaminen sen muokkaamiseksi päättää takuun, ellei valmistaja ole toisin ilmoittanut. Takuuaikana rannekellojen paristot on vaihdettava ammattitaitoisissa kelloliikkeissä.

Takuuhuoltoon liittyvissä kysymyksissä olethan yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen info@sk-korut.fi. 

Vuonna 1981 perustettu yrityksemme Sutelan Kello ja Kulta Ky on sijainnut aina samassa osoitteessa Kotkassa, Prisman yhteydessä.

© Sutelan Kello ja Kulta Ky