SK -tietoa

MYYMÄLÄ

Sutelan Kello- ja Kulta on palveleva ja monipuolinen kulta- ja kellosepänliike Kotkassa.
Vuonna 1981 perustettu yrityksemme Sutelan Kello ja Kulta Ky on sijainnut aina samassa osoitteessa Kotkassa, Prisman yhteydessä.

Sutelan Kello ja Kulta Ky
Prisma-keskus,
Hakamäentie 1
48400 Kotka
Myymälä puh. 05-2287930
Myymälä sähköposti: kultakauppa@kultakauppa.net
Verkkokauppa sähköposti: info@sk-korut.fi


www.skjewelry.net

Myymälä avoinna: ma-pe 10–17, la 10–14

OSTAMME KULTAA

Myy kultasi meille – helppoa, läpinäkyvää ja nopeaa.
Kullan myynti onnistuu tilaamalla sivuiltamme ilmainen SK-arvokuori tai tulemalla myymäläämme.
 

www.kultakauppa.net

Tarjoamme asiakkaillemme helppoa ja nopeaa palvelua. Palvelu on läpinäkyvää eli asiakkaalle ei aiheudu mitään lisäkuluja. Ostamme jalometalleja yksityisiltä asiakkailta, sekä yrityksiltä. Meille voit myydä jalometallit kuten kulta, hopea, platina ja palladium. Maksamme myös hyväkuntoisista yli 0.10 karaatin timanteista. Jalometalli grammahinnan näet sivuillamme (kultakauppa.net) taulukosta ja laskurilla voit laskea alustavan arvion metallistasi. Taulukon hinta päivittyy jatkuvasti, joten saat varmasti päivän hinnan. Maksamme korkeamman hinnan design koruista esim. Kalevala Korun kullasta, hopeasta ja pronssista. Yli 100 gramman eristä tai yritysasiakas voit pyytää tarjouksen erikseen.

Paketin saavuttua meille – arviointi tehdään huolellisesti

SK-arvokuoren sisältö arvioidaan ja tarkastetaan huolellisesti. Tarkistamme esineistä mm. nimi- ja pitoisuusleimat. Erittelemme eri pitoisuutta sisältävät esineet. Me tutkimme esineet tarkasti ja käytössämme on myös XRF- metallianalyysilaite, jolla selvitämme helposti esineiden metallipitoisuudet.
Kivelliset korut tarkastetaan mahdollisten timanttien osalta. Koruja arvioitaessa kivet pitää poistaa, jotta saadaan tarkka paino selville. Asiakkaan tulee huomioida, että kivet saattavat vaurioitua, kun ne irrotetaan. Kivistä emme maksa mitään. Pl. 0,10ct ja sitä suuremmat timantit. Asiakas voi halutessaan irrottaa kivet ennen korujen lähettämistä meille. SK-arvokuoren arvioinnin yhteydessä kaikki esineet valokuvataan vaa´an päällä ja kuvat toimitetaan ostokuitin yhteydessä asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Punnitsemme esineet Sartorius GE512 vaa´alla, jonka tarkkuus on 0.01 grammaa.


Sutelan Kello ja Kulta Ky
ostaa jalometallia sisältäviä koruja ja esineitä. Asiakkaan ei tarvitse välttämättä tunnistaa, mitä leimoja esineestä löytyy. Jos korut on ostettu ulkomailta esim. Thaimaa niin esineistä saattaa puuttua kokonaan hopean ja kullan merkit, vaikka sisältäisivät erittäin korkeita pitoisuuksia kultaa tai hopeaa. Voit lähettää meille siis korut/esineet vaikka leimat olisivat puutteelliset tai puuttuu kokonaan. Me tutkimme esineet tarkasti ja XRF-metallianalyysilaiteella voimme selvittää esineiden metallipitoisuudet.

Hinta ja maksu

Kauppasumma määräytyy esineiden painon, pitoisuuksien ja sijoitusmetallien hinnan mukaan, sen päivän ja hetken mukaan, kun esineet arvioidaan. Huomaathan, että sijoitusmetallien hinnat voivat muuttua useamman kerran päivän aikana. Yhteenveto lähetyksen sisällöstä ja ostokuitti lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Suoritamme maksun sopimuksessa ilmoittamaasi tilinumeroon. Prosessi on nopea ja sujuva. Jos et haluakaan myydä esineitäsi meille niin lähetämme ne sinulle takaisin.

Arvostamme luontoa ja kierrätystä

Suurin osa koruista menee kierrätykseen. Kierrätetty ja sulatettu jalometalli myydään raaka-aineena ja puolivalmisteena takaisin markkinoille. Koruteollisuus, kultasepät ja hammaslääketiede ostavat kultaa. Jalometallien kierrättäminen on ympäristöteko. Jalometallien kierrätys vähentää kullan tuotannosta syntyviä päästöjä ja luontohaittoja. Suomalaisista design koruista maksamme korkeamman arvon verrattuna jalometallin arvoon mm. Kalevalan kulta, hopea ja pronssikorut. Kiinnostavimmat korut saatetaan kunnostaa ja jälleenmyydä liikkeessämme.

Myy kultaa – annamme tyytyväisyys takuun!

Annamme 100 % tyytyväisyystakuun, kun myyt meille jalometalleja. Jos et ole tyytyväinen summaan, palautamme metallisi takaisin postitse tai voitte noutaa ne myymälästämme Kotkan Prisma-keskuksesta.
 
Vuonna 1981 perustettu yrityksemme Sutelan Kello ja Kulta Ky on sijainnut aina samassa osoitteessa Kotkassa, Prisman yhteydessä.

© Sutelan Kello ja Kulta Ky